PHENOMENON

PHENOMENON Phenomenon

order food online

Recentreview


4 stars out of 16 reviews
26 Sep 2019 at 20:12 Na plaatsen van bestelling belde de chef ons op om te informeren hoe pittig ons pikante bestelling mocht worden. Deze bleek dan ook perfect van smaak. Ook de andere pasta was superlekker. Een absolute aanrader! Ik word vast klant :-)!!
24 Sep 2019 at 1:40 Zeer lekker!
14 Sep 2019 at 10:32 Pasta was hard en superpikant; overal zat look tussen. Echt niet te eten...
18 Aug 2019 at 10:20 The carbonara was truly disgusting. I don't know about the other dishes but this one made me sick!
15 Jul 2019 at 19:27 Lasagna. Zou lekker zijn geweest, mocht het niet véél te véél te zout zijn, waardoor alle smaak verloren ging :(
16 Jun 2019 at 8:41 Een aanrader voor een lekkere pasta!
10 Jun 2019 at 17:34 Het was top!
5 May 2019 at 21:01 Lasagne was niet lekker en de portie klein. We twijfelen sterk over de versheid van de maaltijd. Wij gaan hier alvast niet meer bestellen
30 Apr 2019 at 13:07 Niet te eten. Zo pikant was het,en wij houden van pikant.... scampi droog bijna niet te kauwen. Wij bestellen niet meer
27 Apr 2019 at 23:59 Het eten was heerlijk de lasagne is zeker een aanrader
22 Apr 2019 at 15:23 Was lekker en goed op tijd!
20 Apr 2019 at 10:16 Eten was zeer lekker voor een goede prijs.